Onderhoud van CV installaties vloeibare brandstof

Pannes in hartje winter, slijtage, overdreven verbruik, gevaarlijke CO-uitstoot, … U voorkomt het door uw toestellen en installaties tijdig te laten onderhouden.

Een goed onderhouden en afgestelde installatie bespaart brandstof en spaart zo uw portemonnee en het milieu. De geleidelijke verstopping en ontregeling van uw verwarmingstoestellen leidt op termijn tot een stijgend verbruik en dus tot een toename van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien vermindert een regelmatig nazicht van uw installatie het risico op pannes, die zich meestal voordoen op het slechtst denkbare ogenblik: midden in de winter...
 

Het onderhoud van uw verwarmingsketel is zelfs wettelijk verplicht.

Om storingen te voorkomen en het juiste rendement van uw ketel te behalen, herhalen fabrikanten ook om deze jaarlijks te onderhouden. Er is niets zo erg in de winter als geen verwarming en/of warm water te hebben. Dit onderhoud moet uitgevoerd worden volgens de onderhoudsvoorschriften van de ketel en door een gespecialiseerde aannemer zoals een Scheepers - installateur. Hierdoor kan er altijd teruggevallen worden op de installateur indien dit jaarlijks onderhouden worden. Indien dit niet gebeurd kunnen al eens garantie voorwaarden vervallen en kan dit uiteindelijk tot zware ( onnodige ) kosten komen.
 

Heeft u een stookolieketel, of een stookolie condensatieketel aarzel niet om ons te contacteren.
 

 Onderhoud CV ketels is verplicht:

  • Stookolie (mazout) ketels   ►  jaarlijks onderhoud vereist