Renovatie CV installaties

 

Een oude installatie ( leidingen, verwarmingslichamen, ketel) wilt niet zeggen dat het een slecht werkende installatie is. De ervaring leert ons dat er vaak gezegd wordt dat het beter is om een oude installatie te vervangen door een nieuwe installatie maar dit is niet altijd een juiste redenering is. Door een juiste plaatsing en opbouw van uw installatie kunnen uw materialen langer en duurzamer functioneren.
 

Voor een energiezuinige plaatsing, herstelling of renovatie bent u bij ons op het juiste adres. Enkel en alleen door een juiste regeling kan uw installatie optimaal en met minder energieverbruik functioneren.

 

Ook in nieuwbouw moet een installatie volgens de regels van de kunst uitgevoerd worden. Wij zullen hiervoor bij u langs komen en kijken bij het aanleggen of vervangen van leidingen welke verwarmingslichamen nodig zijn voor jullie ruimtes te verzien met voldoende warmte.

Het belangrijkste is uiteraard dat een installatie functioneert zoals het hoort. Maar het oog moet ook iets hebben, er is niet zo fijn als een mooi afgewerkte installatie te hebben staan in jullie stookplaats zodanig dat alles bereikbaar is en mooi overzichtelijk.

Functionaliteit en afwerking zijn 2 belangrijke aspecten in de centrale verwarming. Hiervoor ben u bij ons op de juiste plek.