Wie zijn we

Scheepers is al meer als 35 jarenlang partner in de woningbouw en industriebouw binnen België en Nederland. We maakten complete woningen klaar in eigen beheer, dit waren "sleutel op de deur"- projecten. Door deze brede waaier in aanbiedingen konden we niet anders als sommige aanvragen af te wijzen wat ons toch wel dwars zat. Vandaar evolueerde de zaak in 2008 tot Scheepers BVBA. Een jong en dynamisch bedrijf dat steunt op ervaring, kwaliteit en enthousiasme.   


In samenwerking met Scheepers Sport hebben wij ook reeds jarenlange ervaring in de aanleg van diverse sportvelden.


Begin 2014 zijn we dan nog een stap verder gegaan door een nieuwe zaak op te richten genaamd Scheepers CV. Met deze zaak zijn we meer gericht gegaan naar de centrale verwarming en sanitair in en rond de woning. Door onze jarenlange ervaring , bijscholingen en behaalde certificaten hierin staan we garant voor een goede service en vakkennis. We zijn nog gerichter naar de klanten toe geworden en kunnen hierdoor een goede en snellere service bieden in zowel kleine als grote werken. De service staat bij ons centraal, mensen kunnen niet in de kou blijven zitten. 

Wij hechten veel belang aan de vertrouwensrelatie met de klant. We zorgen dat we, rekening houdend met uw wensen en budget, iets voor u kunnen voorzien waar u jarenlang plezier aan heeft. Bovendien staan wij garant voor goede prijzen zonder verrassingen achteraf. Voor het maken van een prijsofferte maken we altijd eerst een afspraak, dit om een juiste en gerichte offerte te kunnen maken.

Wij sturen u zeker niet van het kastje naar de muur, maar verzekeren u van een vlotte en persoonlijke service. Bij het kiezen van de materialen en het uitvoeren van alle soorten werken heeft u bij Scheepers CV slechts één aanspreekpunt. Dat bespaart veel tijd en energie en uiteraard ook budget.